onsdag 5 november 2008

Super woman tar semester

Då har jag storgråtit på jobbet också. Så nu har jag lättat på trycket både privat och professionellt. Är nivåerna utjämnade nu, så att man kan få lite lugn och ro, månne? Jag har hängt super woman-dräkten ganska lång in i garderoben, och där ska den få hänga ett tag. Den är för tung.

6 kommentarer:

Anonym sa...

civilkläderna kan också kännas lite trånga till en början, lite tillknäppta, som ett par nya jeans. men när man väl gått in dem, kunnat lätta på trycket och fått dem att mjukna lite i kanterna så är de riktigt bekväma. när man känner sig djärvare kan man in i garderobens inre skrymseln och leta igen, bara man inte missbrukar superwoman-dräkten för ofta. då slits den alltför fort.
hörs om helgen hjärtat mitt.
(ordverifiering: "chans"!!)

Anonym sa...

ps. har jobbat kvällar och nu natt men imorgon är jag ledig, kanske kan höras då. puss

Ovanliga vantar sa...

Tillfälli svacka, ja har en sån dag åsså en gång i halvåret typ. Ta inga dumma beslut den dan, nä du kommer inte dö ensam å ja där kommer fler kärlekar å mer sex runt vikket hörn som helst när som helst. Håll ut.

Anonym sa...

I morgon är en ny dag, behöver du en extra terapisession, choklad eller röksällskap så är det bara att höja blicken, sträcka lite på sig och det finns en lång radda personer där för dig.

Glöm inte det

VågaVaraVillebråd sa...

Underbara bloggisar, vad skulle jag göra utan er?!

Anonym sa...

bloggisar låter som godisar - något som är mysigt att ha som tröst när det är mörkt ute och livet känns tungt.